slide 1

Huollolla säästöjä ja asumismukavuutta

Laitteiston huolto ja säätäminen tuo säästöjä ja asumismukavuutta.

Lämpö

Aiheuttaako talosi sinulle unettomia öitä? Pelkäätkö että lattian alla muhii vesivahingon riski? Paleltaako talvella vaikka energialaskun mukaan pitäisi lämpöä riittää?

Vanhan talon riskit ja energiahukka

Talot vanhenevat siinä missä ihmisetkin. 30-vuotias talo alkaa vaatia tarkistusta ja huoltoa. Ongelmia saattaa ilmetä ennemmin tai myöhemmin.

Vanhemmissa taloissa putket ovat lattian alla. Tällöin mahdollista putken rikkoutumista ja vuotoa on hankala havaita, ennen kuin vesivahinko tai kosteusvaurio on päässyt jo tapahtumaan.

Lämmityskustannukset voivat olla korkeat. Lämpöpatteri joko paahtaa täysillä tai sitten ei lämpene ollenkaan ja silti lasku on korkea. Energiatehokkuutta voidaan parantaa 80 % kotitalouksista nykyaikaisilla lämmönsäätöjärjestelmillä sekä patteriventtiileillä.

Laitteiston huolto ja säätäminen tuo säästöjä ja asumismukavuutta

Huollamme ja vaihdamme lämmitysjärjestelmiä

  • maalämpö
  • kaukolämpö
  • ilmalämpöpumppu
  • ilma-vesilämpöpumppu
  • puulämmitys
  • öljylämmitys

Käymme paikan päällä tarkistamassa, että onko lämmitysjärjestelmässä vikaa. Arvioimme korjaustarpeet tai sen, että voidaanko pelkällä säätämisellä saada täysi hyöty vanhasta järjestelmästä. Annamme myös arvion, mikä lämmitysjärjestelmä sopisi parhaiten sinun talollesi.

Uusittu tai huollettu lämmitysjärjestelmä on pitkäikäinen ja pääsette jälleen nauttimaan huolettomasta asumisesta.

Tilaa tai pyydä arvio

Pyydä kokenut LVI-asentajamme käymään. Ota yhteyttä.

Kotitalousvähennys tuo 45 % alennuksen työn hintaan

Muista, että voit hakea kotitalousvähennystä kun teetät asunnon kunnossapitotöitä. Kotitalousvähennys on 45% arvonlisäverollisesta työn osuudesta.
Voit ladata kotitalousvähennyksen lomakkeen Verohallinnon sivuilta.

Tiesitkö, että voit säästää remontoimalla?

Riskistä rokotetaan – huollosta helpotetaan. Remontin jälkeen kannattaa päivittää vakuutusturva, sillä esimerkiksi putkistoremontti alentaa vakuutusmaksua.

Mitä vanhempi talo, sitä suuremmat riskit on vahinkoihin. Vakuutusyhtiöt eivät pidä vanhan talon putkirikkoa enää vahinkona, vaan odotettavana. Siksi vakuutusmaksut nousee vuosien kuluessa ja vahingon sattuessa korvausmäärä pienenee koska esimerkiksi putkiston ikävähennys pienentää korvaussummaa. Tämänkin vuoksi on hyvä ennakoida ja tarkistuttaa oman talon kunto viimeistään, kun putkiston ikä on 30 vuotta.

LVI Simonen on valtuutettu Uponor Koti -jälleenmyyjä

Fennia tarjoaa vakuutusasiakkailleen 15 % alennuksen vakuutusmaksusta, jos putkistoremontin tekee valtuutettu Uponor Koti –urakoitsija. Saat remontin jälkeen järjestelmätodistuksen, jonka avulla saat Fennian edun viideksi vuodeksi putkiremontin tekemisen jälkeen. Lue lisää Fennian verkkosivuilta.