slide 1

Huolettomia vuosia asumiseen

Kuntokartoitus ja korjaus tuovat lisää huolettomia vuosia asumiseen.

Vesi

Aiheuttaako talosi sinulle unettomia öitä? Onko talosi putket ja vesikalusteet käyttöikänsä lopussa? Pelkäätkö että lattian alla muhii vesivahingon riski?

Vanhan talon riskit – putket lattian alla

Kun talon ikä alkaa olla kolmissakymmenissä, on viimeistään silloin ajankohtaista tarkistaa talon kunto. Vanhoissa taloissa vesiputket ovat lattioiden alla. Tämä voi huolestuttaa, koska käyttöikänsä päässä olevat vesiputket voivat rikkoutuessaan aiheuttaa suuria vahinkoja ennen kuin vika paikallistetaan.

Kuntokartoitus ja korjaus tuovat lisää huolettomia vuosia asumiseen

Jotta vanha talo saadaan turvalliseksi ja huolettomaksi, suunnitellaan vanhaan taloon uudet, pintaan asennettavat putket. Vanhat putket tyhjennetään ja tulpataan, jotta niistä ei enää voi aiheutua vahinkoa talolle.

LVI-asentaja käy kartoittamassa talon vesiputkien kunnon. Sinulle kerrotaan tarvitaanko taloosi saneerausta. Jos putkiston kunto on heikko, saat meiltä suunnitelman ja hinta-arvion pintaan asennettavista putkista.

Talon ja kiinteistön arvo nousee putkiremontin myötä

Vanhassa talossa putkiremontti nostaa rakennuksen arvoa. Myös taloa myydessä kannattaa ottaa huomioon, että talo on helpommin myytävissä kun putkiremontti on jo tehty.

Tilaa tai pyydä arvio

Pyydä kokenut LVI-asentajamme käymään. Ota yhteyttä.

Kotitalousvähennys tuo 45 % alennuksen työn hintaan

Muista, että voit hakea kotitalousvähennystä kun teetät asunnon kunnossapitotöitä. Kotitalousvähennys on 45% arvonlisäverollisesta työn osuudesta.
Voit ladata kotitalousvähennyksen lomakkeen Verohallinnon sivuilta.

Tiesitkö, että voit säästää remontoimalla?

Riskistä rokotetaan – huollosta helpotetaan. Remontin jälkeen kannattaa päivittää vakuutusturva, sillä esimerkiksi putkistoremontti alentaa vakuutusmaksua.

Mitä vanhempi talo, sitä suuremmat riskit on vahinkoihin. Vakuutusyhtiöt eivät pidä vanhan talon putkirikkoa enää vahinkona, vaan odotettavana. Siksi vakuutusmaksut nousee vuosien kuluessa ja vahingon sattuessa korvausmäärä pienenee koska esimerkiksi putkiston ikävähennys pienentää korvaussummaa. Tämänkin vuoksi on hyvä ennakoida ja tarkistuttaa oman talon kunto viimeistään, kun putkiston ikä on 30 vuotta.

LVI Simonen on valtuutettu Uponor Koti -jälleenmyyjä

Fennia tarjoaa vakuutusasiakkailleen 15 % alennuksen vakuutusmaksusta, jos putkistoremontin tekee valtuutettu Uponor Koti –urakoitsija. Saat remontin jälkeen järjestelmätodistuksen, jonka avulla saat Fennian edun viideksi vuodeksi putkiremontin tekemisen jälkeen. Lue lisää Fennian verkkosivuilta.