Lämpöpumput säästävät energiaa ja rahaa

Yrityksellämme on kahden vuosikymmenen kokemus lämpöpumpuista. Toteutamme lämpöjärjestelmät kokonaisurakointina, tai asiakkaan toivomassa laajuudessa.

Yrityksemme tahto on tarjota laadukasta ja asiakkaan tarpeet huomioivaa palvelua ekologisten lämmitysjärjestelmien parissa.

Tarjous

Miettiessänne uuden lämmitysjärjestelmän hankintaa, ota rohkeasti meihin yhteyttä, tulemme mielellämme kartoituskäynnille. Käynnin aikana mietimme tarpeidenne mukaan järkevimmän ratkaisun ja teemme tarjouksen, ja tämä ei luonnollisesti maksa mitään. Kysyä kannattaa aina.

Työn toteutus, käytön tuki ja turva

Järjestelmien asennuksen aikataulut sovitellaan asiakkaan kanssa yhdessä, etsitään molemmille sopiva ajankohta. Asennuksen jälkeen opastamme asiakkaillemme laitteiston peruskäytön, ja käytöntuki on aina saatavilla. Pidämme tärkeänä sitä, että asentamamme laitteet toimii ja tuottaa luvattua hyötyä asiakkaalle. Tästä syystä periaatteenamme on tehdä tarkastuskäynti vuoden sisään asennuksesta ja varmistua siitä, että laitteet toimii niin kuin on luvattu.

Huolto

Jos olemassa oleva laitteisto ei mielestänne toimi oikein tai kuluttaa energiaa liikaa, autamme tässä mielellämme. Korjaamme ja huollamme vankalla kokemuksella kaikenmerkkiset ja ikäiset lämpöpumput.


Tutustu maalämpöpumppuihin >
Tutustu ilmalämpöpumppuihin >
Tutustu ilma-vesilämpöpumppuihin >